Аксесуари Mazda 6: Транспортування
Повернутися до каталогу аксесуарів
Складний бокс органайзер для речей
8 343,80 грн.*

Колір: чорний, з логотипом Mazda. Рухомі внутрішні роздільники, зовнішні сітчасті кармани, кришки що знімаються, основа зі смужками на липучках та міцні ручки.

Запобігає безладу у вантажній зоні і забезпечує зручне рішення для зберігання продуктів, крихких предметів, спортивного спорядження, файлів і папок та інших речей. Допомагає запобігти ковзанню ваших цінностей під час раптових зупинок або швидкого повороту.

Оснащений двома роз'ємними розділювачами та двома знімними кришками, які закривають особисті речі та не дають вашим речам залишатися в полі зору. Також має зовнішні сітчасті кишені (з магнітними з'єднаннями) для зберігання дрібних аксесуарів або предметів, що використовуються регулярно. для запобігання руху під час їзди няжня частина органайзера має клейкі смужки.

Має ручки для транспортування для легкого підйому та вивантаження з авто, при складанні має пласку форму, для зручності зберігання, коли не використовується.

Зовнішні розміри (в розгорнутому вигляді): 84см х 42см х 28см

Артикул: 410078555
*Вказана орієнтовна ціна актуальна на момент оновлення інформації на сайті. За більш детальною інформацією стосовно вартості та наявності конкретної одиниці товару прохання звернутись до представника офіційного дилерського центру Mazda. Реальні кольори та деякі зовнішні та / або внутрішні елементи обладнання можуть відрізнятись. Постачальник залишає за собою право вносити зміну у комплектацію товару та ціни, в тому числі з урахуванням змін міжбанківського курсу долару США.